Steelcase
close X
Steelcase - EKA Hellas

Place matters.

When you bring people together in spaces that best support their needs – where they work, learn and heal – they will be more satisfied, productive and creative.

Together, Steelcase and EKA Hellas SA can share the leading insights, smart solutions and innovative products to transform your spaces and inspire and engage those who use them. Visit Steelcase to learn more.

Visit Steelcase to learn more

▲ TOP
EKA Hellas

Ευελιξία στο Post Covid Workplace

8
May
2020

Ευελιξία στο Post Covid Workplace, με την καινούρια συλλογή Flex Collection της Steelcase

Η επιστροφή στη δουλειά, για τους περισσότερους ανθρώπους, θα είναι πολύ διαφορετική από ό,τι όταν έφυγαν.

Οι αλλαγές, στην αρχή, μπορεί να είναι σουρεαλιστικές, με άτομα να φορούν μάσκες, διαχωρισμένα με ειδικά χωρίσματα και αποφεύγοντας τη φυσική επαφή – όχι άλλες αγκαλιές ή χειραψίες. Μπορεί να είναι λίγο μοναχικό, επειδή πολλοί από τους συναδέλφους μας θα εξακολουθούν να είναι στο σπίτι, καθώς οι εταιρείες θα επιταχύνουν τις εργασίες σε φάσεις, φέρνοντας τους ανθρώπους πίσω σε κύματα. Αλλά με την πάροδο του χρόνου θα εμφανιστεί μία νέα «κανονικότητα». Υπάρχουν πολλές υποθέσεις για το τι ακριβώς θα επακολουθήσει, αλλά γνωρίζουμε σίγουρα ότι η πανδημία COVID-19 θα αλλάξει τον χώρο εργασίας για πάντα. Η ευκαιρία για εμάς είναι να κάνουμε το εργασιακό περιβάλλον ακόμη καλύτερο από ό, τι ήταν πριν από αυτήν την κρίση.

 

Οι ομάδες εργαζομένων θα χρειάζονται ευελιξία και ευκινησία για να αλλάξουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες. Θα πρέπει να είναι σε θέση να αλλάξουν τον τρόπο λειτουργίας τους με την πάροδο του χρόνου και να έχουν την επιλογή να προσαρμόζουν τον χώρο εργασίας, ανάλογα με την εκάστοτε ανάγκη.

 

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια παρουσιάζουμε την καινούρια συλλoγή της  Steelcase, Flex Collection, με κινητά height adjustable γραφεία, τραπέζια, whiteboards, καροτσάκια, διαχωριστικά χώρου και αξεσουάρ που μπορούν να αναδιαταχθούν κατ’ ανάγκη από οποιονδήποτε, ώστε να δημιουργήσουν εργασιακά περιβάλλοντα για ομάδες και άτομα, με σκοπό να αποδίδουν τον καλύτερο εαυτό τους και ταυτόχρονα να νιώθουν ασφαλείς.

 

Η Flex Collection δίνει την δυνατότητα συναντήσεων σε ανοιχτούς χώρους, αξιοποιώντας ευέλικτα, κινητά έπιπλα με κινητούς πίνακες και οθόνες για τη δημιουργία «νοητών» ορίων, χωρίς να πρέπει να περιοριστούν οι εργαζόμενοι σε ένα κλειστό χώρο.

 

 

 

 

Όταν δημιουργηθεί η ανάγκη focused εργασίας, ο χρήστης απομονώνεται εύκολα δημιουργώντας την απαιτούμενη απόσταση από τους συναδέλφους του σε χώρο που μπορεί να «ελέγξει» ο ίδιος.

 

 

Με τα κινητά αυτά συστήματα επίπλων, γίνεται εύκολη η αναδιαμόρφωση του χώρου ώστε οι εργαζόμενοι να μην βρίσκονται face to face όταν εργάζονται αλλά να δημιουργούν τις δικές τους συνθήκες, διατηρώντας με αυτόν τον τρόπο την ασφάλεια τους.

 

 

Προσθέτοντας τα κατάλληλα διαχωριστικά, δημιουργείται η κατάλληλη απόσταση ανάμεσα στους εργαζομένους, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται συνεχώς σε ένα «στάσιμο» περιβάλλον. 

 

 

Η Steelcase Flex Collection έχει σχεδιαστεί για να δίνει στις ομάδες την άδεια να πάρουν τον έλεγχο και να κάνουν ένα χώρο δικό τους!

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video:

 

 

Είμαστε στην διάθεσή σας, για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία. Για να σας εκδώσουμε εξειδικευμένη προσφορά επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail [email protected] ή καλέστε μας στο 2112120820.

 

 

 

Need help optimizing your workspace?
Related articles